KOSSALIN

Plaćanje pouzećem i brza dostava

Ocena klijenata: 4,88/5
4.7/5

KOSSALIN

Recite „dosta“ opadanju kose!

NAUČNO DOKAZANO STIMULIŠE RAST KOSE

boca-1-626x580

POSEBNA PONUDA - 2499 RSD UMESTO 4999 RSD!

„Sviđalo mi se da nosim dugu kosu, sviđalo mi se da je češljam i da se igram pramenovima kose. Ali danas, sa 32 godine, suočavam se sa činjenicama, a one kažu da ćelavost napreduje koja je počela sa malim delovima bez kose, a sada mi je kosa ređa svakog dana“

Na TV-u sam gledao poznate i modne blogere koji su uvek lepi, nasmejani, u formi i sa gustom grivom dobijenom čudotvornim i tajanstvenim preparatima koje samo ti ljudi mogu da priušte.

Počeo sam da se osećam neprijatno i veoma nelagodno. Počeo sam da stavljam svakakve obloge sa najčudnijim sastojcima i tada se stvorila upala na temenu i dobio sam perut. Pio sam svakakve pilule i potrošio sam brdo para na potpuno beskorisne stvari i zato sam odlučio da na internetu potražim informacije da bih pronašao rešenje za opadanje kose.

Nakon dosta istraživanja, pronašao sam proizvod koji mi je bukvalno promenio život i ovo ću reći jasno i glasno - nije u pitanju nikakva čudotvorna glupost, nego tajna koju koriste poznati i modni blogeri da bi imali lepu kosu kao u mladosti.

O čemu pričam?

Novi KOSSALIN: prvi naučno zagarantovani tretman koji zaustavlja opadanje kose, ponovo pokreće rad uspavanih folikula i stimuliše novi rast već od prve primene.

Nakon uzaludnih pokušaja sa svakakvim preparatima, pronašao sam ovaj proizvod. Naručio sam i dobio sam ga preko kurirske službe za samo 48 sati na kućni prag. Platio sam gotovinom i smatram da je sve izuzetno efikasno. Uz ovaj proizvod sam konačno video da raste nova gusta i vidljivo zdrava kosa.

Kako KOSSALIN deluje?

Ovo je veoma pogodan proizvod za sve koji žele da zaustave opadanje kose i ponovo pokrenu rast, ubrzaju ga i poboljšaju zdravlje kose, sjaj i VOLUMEN.

Ulje pšeničnih klica - pomaže jačanju kose tako što stimuliše metabolizam i poboljšava strukturu folikula kose. Ojačava i revitalizuje folikule, sprečava opadanje kose.

Ulje jojobe - sprečava začepljenje folikula, smanjuje upalu kože i temena. Stimuliše cirkulaciju krvi. Poboljšava sintezu keratina i normalan rast kose.

D-pantenol - ima posebna svojstva koja štite ćelije kože od stresa i revitalizuje folikule kose.

Za par dana ćete odmah primetiti rezultate, a posebno ako želite da ODMAH zaustavite opadanje kose i pokrenete folikule na novi rast od prve primene. Gušća i jača kosa od prve primene. Uklanja perut tako što deluje na teme

STIMULIŠE FOLIKULE KOSE

SMANJUJE OPADANJE KOSE I STIMULIŠE REGENERACIJU

OJAČAVA KOSU

NEMA NEŽELJENIH POSLEDICA

KAKAV EFEKAT IMA?

KOSSALIN je visoko tehnološki tretman za kosu. Sadrži D-pantenol i ulje avokada, bogate pomoćne materije koje podstiču dopremanje nutrijenata u teme i tako deluju kao katalizator u sprečavanju opadanja kose. Takođe sadrži EKSTRAKTE CRNOG LUKA i ŽENŠENA koji deluju kao antioksidanti i oblažu koren kose jednim dodatnim negujućim slojem.

KAKO SE KORISTI

Nanositi svakog dana direktno na koren kose ili na ćelave delove

MERE OPREZA

Za spoljašnju upotrebu, ne gutati. Izbegavati kontakt s očima i sluzokožom. Držati van dohvata dece.

ČUVANJE

Čuvati na hladnom i suvom mestu daleko od sunčeve svetlosti i izvora toplote.

Kako se koristi KOSSALIN

Nanesite masku, po mogućnosti svakog dana, na dužinu kose i teme, ostavite da deluje 4 do 5 minuta, temeljno isperite. Njegovi aktivni sastojci prodiru u koren i srž kose i tako neguju folikule i obnavljaju zdravlje kose i podstiču rast nove kose.

risultati.png

KOSSALIN

Losion za ponovni rast kose
RSD4999
RSD 2499
  • Brza dostava
  • Plaćanje pouzećem
HOY -50%

Naši klijenti ne mogu pogrešiti...

4.783 ocena korisnika

5 Zvezdice

4 Zvezdice

3 Zvezdice

2 Zvezdice

1 Zvezdica

Srđan G.
Srđan G.
Leggi Tutto
Počeo sam redovno da ga koristim 2 puta dnevno tako što sam stavljao 6 doza proizvoda direktno na teme i lagano masirao da se upije. Nakon samo par dana upotrebe počela su prva primetna poboljšanja. hvala Straconsiglio l'acquisto.
Nemanja T.
Nemanja T.
Leggi Tutto
Narode, ja ga koristim oko 20 dana i moram da kažem da deluje... Kosa mi više ne opada i vidljivo je gušća... Nadam se da će ovako da se nastavi jer čini se da dobro deluje.
Tamara M.
Tamara M.
Leggi Tutto
Odličan proizvod. Kupila sam ga pre mesec i po i kosam mi se puno popravila od tada. Prijatelji me uvek pitaju šta sam uradila... Ali neću odati svoju tajnu ni kada bi me mučili. Hvala vam

KAKO NARUČITI

Naručite tako što ćete uneti svoje podatke u obrazac niže

Menadžer će vas pozvati radi potvrde porudžbine i da vam odgovori na sva moguća pitanja

Vašu porudžbinu šaljemo u roku od 24 sata preko službe za brzu dostavu

Plaćate prilikom preuzimanja robe

Početna cijena

4999 RSD

PONUDA 50%

2499 RSD

ISPUNITE OBRAZAC DA BISTE NARUČILI

Nakon toga će Vas kontaktirati jedan od naših konzultanata koji će Vam pomoći potpuno besplatno.

Ova stranica reklamira proizvod u ime
DRCASH LIMITED
Registration Number: 689640

E-POŠTA: support@dr.cash

Copyright 2021:
This site is not a part of the Facebook Website or Facebook Inc. Additionaly. This site is NOT endorsed by FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc.
Discaimer: I risultati sono soggettivi e possono variare da persona a persona

PAŽNJA: proizvodi preporučeni na ovoj stranici se prodaju u afilijaciji, stoga mi nismo zvanični proizvođač niti prodavač svih proizvoda koje možete pronaći na našoj stranici. Stoga, za svaki zahtjev za povrat novca ili druge probleme s proizvodima naručenim putem stranice, uvijek se obratite službenom prodavaču. Međutim, mi ćemo vam biti na raspolaganju da vam pomognemo i podržimo.
Proizvodi se pregledavaju u informativne svrhe: ni na koji način se ne mogu garantirati određeni rezultati, šanse za uspjeh bilo kojeg rezultata variraju od klijenta do klijenta.
Ovaj blog nije novina jer se ažurira bez ikakve periodičnosti. Stoga se ne može smatrati uređivačkim proizvodom u skladu sa zakonom br. 62 od 7.03.2001. Neke slike i recenzije blogova su pronađene na webu, ako mislite da bi mogle kršiti vaša prava, obavijestite nas i bit će odmah uklonjene.